Home
Zuurstof Sauna: vitaliteit en diepe ontgifting!

Geactiveerde zuurstof(O3) is een vorm van zuurstof welke onder invloed van intens licht sterk is opgewaardeerd, hierdoor heeft geactiveerde zuurstof een veel sterkere positieve werking op uw vitaliteit en gezondheid dan de gewone zuurstof uit de lucht.

Beeldt u zich eens in, hoe u zich voelt na een gezonde wandeling in een zuurstofrijke omgeving, zoals aan het strand of in het bos.
De positieve effecten van een geactiveerde zuurstof behandeling ervaart u nog veel sterker en is voor uw vitaliteit en gezondheid nog veel beter!! Dit omdat deze geactiveerde zuurstof makkelijker en dieper in uw lichaam doordringt dan de gewone zuurstof uit de lucht. Geactiveerde zuurstof geeft sterke vitalisering en reiniging aan uw lichaam, en dat voelt u!.

Lees meer over de vele positieve effecten van geactiveerde zuurstof.

Een behandeling met geactiveerde zuurstof moet veilig gebeuren.
Door middel van een Zuurstof Sauna kunt u thuis genieten van warmte en vitaliteit, op een al meer dan 50 jaar geteste en veilige manier. De Zuurstof Sauna is overal te plaatsen, benodigde oppervlak is maar 1m2 tot 2,2m2 (voor horizontale zuurstof sauna).


Half liggend Ceder Barrel Sauna             Ceder Barrel Sauna Ceder Barrel Sauna
Onderdeel van deze paketten zijn:
Russisch traditionele Phyto Barrel Sauna van 38mm dik cederhout.
Hoog rendement professionele geactiveerde zuurstof generator. (garantie: 20.000 uur)
Beste merk en kwaliteit zuurstof concentreerder. (garantie: 20.000 uur)
Roestvrijstalen robuuste stoom generator.
Alle leidingen en andere benodigheden, afstand bediening, gebruiksaanwijzing.
U heeft 2 jaar volledige garantie op de zuurstof sauna , langer garantie termijn mogelijk.DeCeder Barrel Zuurstof Sauna is een fantastiche aanwinst voor uw sauna bedrijf, Wellness centrum, sport accomodatie en natuurgeneeskundige praktijk
Deze houten kwaliteits sauna's zijn gemaakt van 300 jaar oude ceder bomen uit de Altai oerwouden van Rusland. Het cederhout is 3,8cm dik! en elke sauna is uniek en met de hand gemaakt. Dit hout heeft van zich zelf al vele genezende eigenschappen, welke bijdragen aan een extra therapeutisch effect, naast de krachtige zuurstofr therapie.
Extra opties voor dit pakket, zoals louvre kast voor plaatsing van apparatuur, automatische afsluiting zuurstof, snel afzuigingsysteem voor comfort van uw klanten, volledig geautomatiseerde bediening voor professionele setting, etc. zijn voor meerprijs verkrijgbaar..

Voor meer informatie stuur email naar: info@healthbarter.nl


Ook voor sportmensen duidelijke verbetering van sportprestaties door meer zuurstof in alle spieren.

HealthBarter 

Wij zijn verhuisd naar Noorwegen, provincie Vestfold. Een land met warme zomers en witte winters. U kunt ons bereiken op mobiel: 00 47 9545 3630

Sande_village