Professionele Doug Coil apparatuur

De Doug *Coil is een Rife frequentie therapie machine welke is ontworpen door Doug MacLean. Na tien jaar zelf antibiotica gebruikt te hebben voor het behandelen van de Ziekte van Lyme begon Doug met het onderzoeken van de Rife frequenties.
Na 5 jaar van bouwen en testen ontwierp hij de de "Doug Coil". Doormiddel van deze Magnetische Rife Frequentie machine heeft hij zichzelf als wel alle leden van zijn gezin met succes kunnen behandelen voor de Ziekte van Lyme

Te bestellen via deze website zijn de standaard "Doug Coil" . maar sinds kort ook het nieuw ontwikkelde 3-Dimensionale ontwerp.

De Doug Coil wordt aangestuurd door een professionele hoog vermogen (4000 Watt) audio versterker en een Instek SFG-2004 digitale functie generator. Deze apparatuur is inbegrepen bij iedere bestelling * Het woord "Coil" staat voor "Magnetische spoel"

Home

Informatie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------The Doug Coil is a Rife machine invented by Doug MacLean who for 10 years took antibiotics to treat his lyme disease, when this did not help him he researched for 5 years the Rife frequencies and deviced the Doug Coil. With the Doug Coil he healed himself and the other members of his family that suffered from Lyme Disease. Here a small video with Doug MacLean.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------

3-D    Doug Coil opstelling:  Doug Coil Controle Module,  3-D Extentie Module,  hoog vermogen versterker  en functie generator + 2 luchtgekoelde Coils, alle bekabeling. Incl. aflevering, installatie en een cursus in gebruik van de apparatuur

De apparatuur is ook door uzelf eenvoudig te verplaatsen en te herinstalleren volgens de gebruiksaanwijzing. Onze technische dienst staat ook altijd voor u klaar voor hulp en advies bij her-installatie en gebruik. 

3-Dimensionale (3-D)  
Doug Coil opstelling.

Professionele opstelling.

Prijs 13658,-- euro excl. btw

Inbegrepen:
  • 3-D Doug Coil apparatuur (de witte boxen).
  • Hoog vermogen professionele versterker.
  • Digitale Functie Generator
  • Twee Coils (actieve koeling).

 

Meer informatie  info@healthbarter.nl

Standaard Doug Coil : Doug Coil Controle Module, hoog vermogen professionele versterker  en functie generator + 1 luchtgekoelde Coil (niet getoond), bekabeling. Incl. aflevering en installatie.

De apparatuur is ook door uzelf eenvoudig te verplaatsen en te herinstalleren volgens de gebruiksaanwijzing. Onze technische dienst staat altijd voor u klaar voor hulp en advies bij installatie en gebruik. 

Standaard Doug Coil.

Voor thuis als wel professioneel

Prijs 8918,50 euro excl. btw

Inbegrepen:

  • Doug Coil apparatuur (witte box). 
  • Hoog vermogen professionele versterker. 
  • Digitale Functie Generator. 
  • Coil  (actieve koeling).

Deze enkelvoudige opstelling kunt u later eenvoudig uitbreiden naar een 3-Dimensionale installatie door de 3-D extentie module  bij te bestellen

Meer informatie  info@healthbarter.nl

 

3-D Doug Coil Extentie Module  voor uitbreiding naar professionele 3-D Doug Coil opstelling

3-D Extentie Module.

Heeft u in eerste instantie een "standaard Doug Coil" gekocht en wilt u nu uitbreiden naar een professionele 3-D Doug Coil opstelling. Dan doet u dat simpel met de 3-D Extentie Module , plus een extra Coil.

Prijs Extentie Module is 4985,20 euro excl. btw 
 (incl. tweede coil) 

Meer informatie  info@healthbarter.nl

Unieke, met de hand gemaakte, luchtgekoelde Coils

Coils ( magneet spoelen)

Deze Coils zijn uniek, als enige zijn ze ontworpen met een effectieve koeling voor de magneetwikkels.

Door de actieve koeling zijn deze Coils optimaal geschikt voor gebruik in een drukke praktijk. U kunt ze hierdoor continue inzetten, uren achtereen.
Coils zonder deze actieve koeling moeten na elke 15 minuten gebruik minstens 15 minuten afkoelen. Dat is niet handig als u iemand langer wilt behandelen of een volle praktijk heeft

De Coils zijn met de hand gemaakt en zeer zuiver afgestemd. Hierdoor kunt u heel correct en precies, naar eigen inzicht, de specifieke frequenties voor de behandeling instellen als wel de sterkte van het magnetisch veld aanpassen. 

Uitgebreide documentatie met te gebruiken frequenties in relatie tot specifieke aandoeningen en toepassingen en de instellingen daarvoor worden meegeleverd en zijn ook online op deze website in te zien.

Deze unieke Coils zijn standaard inbegrepen bij de bovenstaande bestellingen.(1 Coil voor standaard opstelling en 2 Coils voor de
3-Dimensionale opstelling)

Los te bestellen. Prijs per stuk is 920,90 euro excl. btw

Meer informatie en bestellen: info@healthbarter.nl

Er is veel vraag naar de apparatuur en levertijden zijn daarom afhankelijk van voorraad bij de producent. Wilt u deze effectieve apparatuur voor uw natuurgeneeskundige praktijk bestel dan spoedig,  zodat uw planning voor het behandelen van uw patiënten correct verloopt.

Enkele gangbare opstellingen van de Coils

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------

Wij leveren de apparatuur alleen aan artsen en therapeuten die de apparatuur in hun kliniek willen inzetten. Wij leveren aan bedrijven en niet aan particulieren

Wij doen reparaties aan alle! Doug Coil apparatuur, zowel van bedrijf als van particulier.

In de geneeskundige praktijk wordt de Doug Coil door z'n grote effectiviteit meestal intensief ingezet en is vaak uren achtereen in gebruik.  Om de apparatuur hiervoor in top conditie te houden en behandelingen aan patiënten te kunnen garanderen, leveren wij daarom als enige Levenslange Garantie op de Doug Coil Control Module en Extentie Module en 5  jaar garantie op alle rand apparatuur.
Zie voor meer details onze garantie voorwaarden.

Apparatuur wordt bij u afgeleverd en geïnstalleerd inclusief natuurlijk een uitgebreide instructie en gebruikershandleiding.  Wij leveren hoge service en staan altijd paraat om u telefonisch of op locatie ondersteuning te verlenen in het gebruik van de Doug Coil.

Enkele voorbeelden van opstelling:

Grote praktijk opstelling, 4 Coils, dubbel 3D magnetisch veld (4 Magneten c.q. "Coils"). 10 uur per dag, 5 dagen per week continue gebruik:


Voor kleinere praktijk, enkelvoudig 3D magnetisch veld opstelling, (2 Magneten c.q. "Coils"). 10 uur per dag, 5 dagen per week continue gebruik:

Wij zijn verhuisd naar Noorwegen, provincie Vestfold. Een land met warme zomers en witte winters. U kunt ons bereiken op mobiel: 00 47 9545 3630
Email: info@healthbarter.nl